우리는 LingQ를 개선하기 위해서 쿠키를 사용합니다. 사이트를 방문함으로써 당신은 동의합니다 쿠키 정책.

image

Suomen Mestari 3, Sisu-turnauksen voitto taas Lapualle

Sisu-turnauksen voitto taas Lapualle

Eilisessä Sisu-turnauksen loppuottelussa Lapuan Lukko voitti Porvoon Pallopojat lukemin 4-1. Heti ottelun alussa Pallopoikien hyökkääjä Harri Kortelainen laukaisi maalin ja vei joukkueensa johtoon, mutta jo yhdennellätoista minuutilla lapualaiset tasoittivat tilanteen.

Toinen puoliaika oli Lapuan Lukon suurta juhlaa. Joukkueen maalitykki Timo Torikka teki kolme maalia melkein peräkkäin ja varmisti näin lapualaisten voiton. Tämä oli ensimmäinen kerta kahteenkymmeneen vuoteen, kun lapualaisten ja porvoolaisten välinen ottelu päättyi Lapuan Lukon voittoon. Kun Lapua samalla vielä kuittasi koko turnauksen voiton, oltiin Lapuan urheilukentällä eilisiltana melkoisen hullaantuneissa tunnelmissa.

Sisu-turnauksen voitto taas Lapualle انتصار بطولة سيسو مرة أخرى لابوا Sisu tournament victory again for Lapua

Eilisessä Sisu-turnauksen loppuottelussa Lapuan Lukko voitti Porvoon Pallopojat lukemin 4-1. In yesterday's final match of the Sisu tournament, Lapua Lukko beat Porvoo Pallopojas with a score of 4-1. Heti ottelun alussa Pallopoikien hyökkääjä Harri Kortelainen laukaisi maalin ja vei joukkueensa johtoon, mutta jo yhdennellätoista minuutilla lapualaiset tasoittivat tilanteen. في بداية المباراة ، سجل مهاجم Pallopoikie Harri Kortelainen هدفًا وأخذ فريقه في المقدمة ، لكن في الدقيقة الحادية عشرة نجح شعب Lapua في تسوية الموقف. At the very beginning of the match, Pallopoikie's forward Harri Kortelainen scored a goal and took his team into the lead, but in the eleventh minute the Lapua team leveled the score.

Toinen puoliaika oli Lapuan Lukon suurta juhlaa. The second half was a big celebration for Lapua Luko. Joukkueen maalitykki Timo Torikka teki kolme maalia melkein peräkkäin ja varmisti näin lapualaisten voiton. تيمو توريكا ، عصا المرمى للفريق ، سجل ثلاثة أهداف متتالية تقريباً وبالتالي أفسد انتصار فريق لابوا. The team's goal scorer Timo Torikka scored three goals almost in a row to seal the victory for Lapua. Tämä oli ensimmäinen kerta kahteenkymmeneen vuoteen, kun lapualaisten ja porvoolaisten välinen ottelu päättyi Lapuan Lukon voittoon. This was the first time in twenty years that a match between Lapua and Porvoo ended in a victory for Lapua Lukon. Kun Lapua samalla vielä kuittasi koko turnauksen voiton, oltiin Lapuan urheilukentällä eilisiltana melkoisen hullaantuneissa tunnelmissa. عندما أعلن لابوا فوزه في البطولة بأكملها في نفس الوقت ، كنا في مزاج مجنون إلى حد ما في ملعب لابوا الرياضي الليلة الماضية. When Lapua also won the whole tournament, the atmosphere at Lapua's sports field last night was rather ecstatic.