×

We use cookies to help make LingQ better. By visiting the site, you agree to our cookie policy.


image

NTNU A1, 3D Dinas rom - LearnNoW - NTNU

3D Dinas rom - LearnNoW - NTNU

Dina sitter på senga og tar bilder av rommet. Det er tirsdag kveld, og hun er alene. Vennene til Dina er i Frankrike. Men de er på Facebook. Snart kan de se bilder fra Dinas rom i Norge.

Dina hører på musikk. Justin Bieber synger «Baby», og hun smiler og ser rundt i rommet. Hun har et skrivebord og en stol. Hun har også en sofa, et bord og en lenestol, og ved vinduet står en kommode. På veggen er det bilder av Justin Bieber. Mellom døra og senga er det et klesskap. Det har ei hylle for bluser og T-skjorter, ei for bukser og skjørt, og ei for undertøy. I skapet er det også jakker og sko.

Dina bytter bluse og går på badet. Hun står foran speilet og ordner håret og tar på sminke. Så henter hun kameraet, smiler og tar et bilde i speilet. Det blir kjempefint! Snart kan vennene i Frankrike se bilder av Dina i Norge.


3D Dinas rom - LearnNoW - NTNU 3D Dina's room - LearnNoW - NTNU

Dina sitter på senga og tar bilder av rommet. Dina sits on the bed and takes pictures of the room. Det er tirsdag kveld, og hun er alene. Vennene til Dina er i Frankrike. Men de er på Facebook. Snart kan de se bilder fra Dinas rom i Norge.

Dina hører på musikk. Justin Bieber synger «Baby», og hun smiler og ser rundt i rommet. Hun har et skrivebord og en stol. Hun har også en sofa, et bord og en lenestol, og ved vinduet står en kommode. På veggen er det bilder av Justin Bieber. Mellom døra og senga er det et klesskap. Det har ei hylle for bluser og T-skjorter, ei for bukser og skjørt, og ei for undertøy. It has a shelf for blouses and T-shirts, one for trousers and skirts, and one for underwear. I skapet er det også jakker og sko.

Dina bytter bluse og går på badet. Dina changes her blouse and goes to the bathroom. Hun står foran speilet og ordner håret og tar på sminke. Så henter hun kameraet, smiler og tar et bilde i speilet. Then she picks up the camera, smiles and takes a picture in the mirror. Det blir kjempefint! Snart kan vennene i Frankrike se bilder av Dina i Norge.