×

We use cookies to help make LingQ better. By visiting the site, you agree to our cookie policy.


image

Yksinkertaisia dialogeja, Kuka hän on?

Kuka hän on?

Tuomari Jack Smith on uusi suomen oppilas.

Hän on amerikkalainen diplomaatti. Hänen vaimonsa nimi on Mary Smith. Heillä on kaksi lasta, poika ja tyttö. Lapset ovat kotona New Yorkissa. Herra Smithin poika ei voi hyvin tänään. Toivottavasti hän voi pian paremmin. Maisteri Maija Virtanen on suomen opettaja. Hänen miehensä on Tuomari Virtanen. Heillä on kaksi lasta, poika Kalle ja tyttö Liisa. Rouva Virtanen voi hyvin tänään. Myös Tuomari Virtaselle kuuluu hyvää. Se on mukava.


Kuka hän on? Wer ist er? Who is she? ¿Quién es? Qui est-il ? Chi è? Wie is hij? Quem é ele? Кто она? Vem är hon? Kim o? Хто він такий?

Tuomari Jack Smith on uusi suomen oppilas. Richter Jack Smith ist ein neuer Student aus Finnland. Judge Jack Smith is a new Finnish student. El juez Jack Smith es un nuevo estudiante finlandés. Le juge Jack Smith est un nouvel étudiant finlandais. O juiz Jack Smith é um novo estudante finlandês. Судья Джек Смит – новый студент из Финляндии. Domare Jack Smith är en ny finsk student.

Hän on amerikkalainen diplomaatti. He's an American diplomat. Он американский дипломат. Hänen vaimonsa nimi on Mary Smith. Der Name seiner Frau ist Mary Smith. His wife's name is Mary Smith. Его жену зовут Мэри Смит. Hans fru heter Mary Smith. Heillä on kaksi lasta, poika ja tyttö. They have two children, a boy and a girl. Lapset ovat kotona New Yorkissa. The kids are home in New York. Los niños están en casa en Nueva York. Дети дома в Нью-Йорке. Herra Smithin poika ei voi hyvin tänään. Mr. Smith's son is not doing well today. El hijo del Sr. Smith no está bien hoy. Сын мистера Смита сегодня нездоров. Herr Smiths son mår inte bra idag. Toivottavasti hän voi pian paremmin. Hoffe es geht ihm bald besser. Hope he can do better soon. Надеюсь, ему скоро станет лучше. Jag hoppas att han blir bättre snart. Maisteri Maija Virtanen on suomen opettaja. Master Maija Virtanen is a Finnish teacher. Hänen miehensä on Tuomari Virtanen. Ihr Ehemann ist Tuomari Virtanen. Her husband is Judge Virtanen. Ее муж — Туомари Виртанен. Heillä on kaksi lasta, poika Kalle ja tyttö Liisa. Sie haben zwei Kinder, Sohn Kalle und Tochter Liisa. They have two children, a boy Kalle and a girl Liisa. У них двое детей, сын Калле и дочь Лииса. Rouva Virtanen voi hyvin tänään. Frau Virtanen geht es heute gut. Mrs. Virtanen is doing well today. Миссис Виртанен сегодня чувствует себя хорошо. Myös Tuomari Virtaselle kuuluu hyvää. Auch Richterin Virtane geht es gut. Judge Virtanen is also good. Судья Виртан тоже чувствует себя хорошо. Domare Virtanen har också bra saker att göra. Se on mukava. It's nice. Мило. Det är bra.