×

우리는 LingQ를 개선하기 위해서 쿠키를 사용합니다. 사이트를 방문함으로써 당신은 동의합니다 쿠키 정책.

image

Nancy Türkçe, İlkbahar

İlkbahar

Nisan ayında burada çok yağmur yağıyor. Ama Mayıs ayında çiçekler var. Burada bir söz var, “Nisan yağmurları Mayıs çiçeklerini getirir.” Mayıs ayı ise daha sıcak ve daha ılık. Mayısta çiçekler açıyor. Haziran ise genellikle ılık. Temmuz ve Ağustos ayları ise çok sıcak.

Burada bazen pikniğe gideriz. Piknikte sandviç, zeytin, peynir yeriz ve şarap içeriz. Portland'daki Japon bahçesi çok büyük ve bahar aylarında çok güzel. Orada, Japon bahçesi, hayvanat bahçesi ve gül bahçesi yan yana. Portland'daki Japon Parkı, Konya'daki Japon Bahçesinden çok daha büyük. Gizli Bahçe'ye hayatımda hiç gitmedim.

Buradaki Japon Bahçesine dört-beş defa gittim ama çok pahalı. Orada piknik yapmak yasak. Bu bahçe sadece yürümek ve fotoğraf çekmek için. Orada bir restoran var ama bu restoranda sadece bir kaç sıcak içecek ve biraz atıştırmalık var.

Learn languages from TV shows, movies, news, articles and more! Try LingQ for FREE