×

We use cookies to help make LingQ better. By visiting the site, you agree to our cookie policy.


image

Velkommen til NoW2, 3B: I lunsjen snakker de om sport

3B: I lunsjen snakker de om sport

Yang spiser ofte lunsj sammen med Linda. Hun jobber i administrasjonen ved instituttet og er veldig interessert i fotball. Både Linda og Yang er tilhengere av fotballaget Rosenborg, RBK, så de snakker ofte om fotball i lunsjen.

Linda: Jeg leste i lokalavisa i dag at RBK har kjøpt en ny spiller fra Ghana. Kofi Akoto heter han. Han er bare 21 år gammel, så han kan utvikle seg mye de neste årene.

Yang: Jeg har ikke hørt om ham. Vet du hva han kan tilføre laget?

L: Han er raskere, sterkere og mye mer energisk enn mange av de andre spillerne på laget. Niesa mi på 16 mente også at han er veldig kjekk. En skikkelig barsk fyr! Men du bryr deg kanskje ikke så mye om utseendet til spillerne, Yang?

Y: Hehe, nei ... Jeg var forresten på Lerkendal sammen med familien min forrige helg. Sønnen min elsker å se favorittlaget sitt i aksjon, men i den kampen spilte RBK virkelig elendig. De var defensive og passive, og alle spillerne så slitne ut. Jeg håper at de klarer å være mer kreative og uredde i neste kamp. Generelt må de utvikle spillestilen sin hvis de skal være med i kampen om seriegullet. Det gjelder å gå hardt ut, men det spørs om de er tøffe nok …

L: Jeg er enig! Det er ikke lett å være fotballsupporter når laget ikke presterer når det virkelig gjelder. Heldigvis er økonomien til klubben bedre i år enn i fjor, så forhåpentligvis tar det seg opp når de får litt friskt blod inn i laget. Det går også noen rykter om at to av de eldste spillerne skal slutte snart. Det er kanskje det beste de kan gjøre for laget sitt nå. Jaja, klubben i hjertet mitt er uansett RBK! Det siste noen kan påstå, er at jeg er medgangssupporter ... Man må holde med laget sitt i tykt og tynt!


3B: I lunsjen snakker de om sport https://www.ntnu.edu/now2/3/3b

Yang spiser ofte lunsj sammen med Linda. Yang often has lunch with Linda. Hun jobber i administrasjonen ved instituttet og er veldig interessert i fotball. Både Linda og Yang er tilhengere av fotballaget Rosenborg, RBK, så de snakker ofte om fotball i lunsjen.

**Linda**: Jeg leste i lokalavisa i dag at RBK har kjøpt en ny spiller fra Ghana. Kofi Akoto heter han. Han er bare 21 år gammel, så han kan utvikle seg mye de neste årene.

**Yang**: Jeg har ikke hørt om ham. Vet du hva han kan tilføre laget?

**L**: Han er raskere, sterkere og mye mer energisk enn mange av de andre spillerne på laget. Niesa mi på 16 mente også at han er veldig kjekk. My 16-year-old niece also thought he was very handsome. En skikkelig barsk fyr! Men du bryr deg kanskje ikke så mye om utseendet til spillerne, Yang?

**Y**: Hehe, nei ... Jeg var forresten på Lerkendal sammen med familien min forrige helg. Sønnen min elsker å se favorittlaget sitt i aksjon, men i den kampen spilte RBK virkelig elendig. De var defensive og passive, og alle spillerne så slitne ut. Jeg håper at de klarer å være mer kreative og uredde i neste kamp. Generelt må de utvikle spillestilen sin hvis de skal være med i kampen om seriegullet. Det gjelder å gå hardt ut, men det spørs om de er tøffe nok …

**L**: Jeg er enig! Det er ikke lett å være fotballsupporter når laget ikke presterer når det virkelig gjelder. Heldigvis er økonomien til klubben bedre i år enn i fjor, så forhåpentligvis tar det seg opp når de får litt friskt blod inn i laget. Det går også noen rykter om at to av de eldste spillerne skal slutte snart. Det er kanskje det beste de kan gjøre for laget sitt nå. Jaja, klubben i hjertet mitt er uansett RBK! Det siste noen kan påstå, er at jeg er medgangssupporter ... Man må holde med laget sitt i tykt og tynt! The last thing anyone can say is that I am a support supporter ... You have to stick with your team in thick and thin!