×

We use cookies to help make LingQ better. By visiting the site, you agree to our cookie policy.


image

Dejlige Danmark, 24 En tur i Tivoli

24 En tur i Tivoli

Jonas siger:

I går var jeg i Tivoli sammen med min ven, min bror og hans kæreste. Der er kommet en ny forlystelse. Himmelskibet som er verdens højeste karrusel. Efter at have stået i kø i en time, blev det endelig vores tur. Da vi havde sat os op i stolene, startede vi. Vi blev slynget rundt 80 meter over jorden med 70 km i timen. Fra denne højde har man en fantastisk udsigt over byen, men alting blev utrolig småt. Men hvor blev jeg bange. Jeg ved ikke om jeg tør prøve den igen.

Astrid siger:

Jeg har lige været på mit årlige besøg i Tivoli, og jeg ville prøve Dæmonen for første gang. Jeg var meget nervøs, men da jeg sad i mit sæde og var på vej op, var der ingen vej tilbage. Jeg måtte tage turen, hvilket jeg er glad for at jeg gjorde. Det var sjovt at komme igennem loopet, selv om det var lidt ubehageligt at være på hovedet. Efter sådan en tur er det dejligt at få fast jord under fødderne, og få noget at spise. Det er helt sikkert at jeg prøver Dæmonen igen. Den var sjov.

En nyhed

Ulykke i Tivoli

En dreng blev lørdag aften fastklemt i Tivolis forlystelse ”Den flyvende kuffert“ og fik kvæstet benet alvorligt.

En 14 årig dreng blev lørdag aften fastklemt i forlystelsen ”Den flyvende kuffert“ i Tivoli i København. Han fik kvæstet det ene ben temmelig alvorligt. Med hjælp fra redningsfolk blev han hjulpet fri og kørt med ambulance til Rigshospitalet. Undersøgelsen viser at drengen selv var skyld i ulykken. Han var sammen med sine venner ude for at fejre sin fødselsdag da de ville en tur i ”Den flyvende Kuffert“. I følge politiet prøvede drengen at kravle fra vogn til vogn. Det lykkedes ikke, og drengen faldt ned og og fik sit ben i klemme mellem køreskinne og hjul.

Børneavisen.

24 En tur i Tivoli 24 A trip to Tivoli 24 티볼리 가든으로 떠나는 여행

Jonas siger:

I går var jeg i Tivoli sammen med min ven, min bror og hans kæreste. Yesterday I was in Tivoli with my friend, my brother and his girlfriend. Der er kommet en ny forlystelse. A new ride has arrived. Himmelskibet som er verdens højeste karrusel. The sky ship which is the world's highest carousel. Efter at have stået i kø i en time, blev det endelig vores tur. Da vi havde sat os op i stolene, startede vi. Vi blev slynget rundt 80 meter over jorden med 70 km i timen. Fra denne højde har man en fantastisk udsigt over byen, men alting blev utrolig småt. Men hvor blev jeg bange. Jeg ved ikke om jeg tør prøve den igen.

Astrid siger:

Jeg har lige været på mit årlige besøg i Tivoli, og jeg ville prøve Dæmonen for første gang. Jeg var meget nervøs, men da jeg sad i mit sæde og var på vej op, var der ingen vej tilbage. I was very nervous, but when I sat in my seat and was on my way up, there was no way back. Jeg måtte tage turen, hvilket jeg er glad for at jeg gjorde. Det var sjovt at komme igennem loopet, selv om det var lidt ubehageligt at være på hovedet. It was fun to get through the loop, although it was a little uncomfortable to be upside down. Efter sådan en tur er det dejligt at få fast jord under fødderne, og få noget at spise. After such a trip, it is nice to get solid ground under your feet, and get something to eat. Det er helt sikkert at jeg prøver Dæmonen igen. It's definitely me trying the Demon again. Den var sjov.

En nyhed

Ulykke i Tivoli Accident in Tivoli

En dreng blev lørdag aften fastklemt i Tivolis forlystelse ”Den flyvende kuffert“ og fik kvæstet benet alvorligt.

En 14 årig dreng blev lørdag aften fastklemt i forlystelsen ”Den flyvende kuffert“ i Tivoli i København. Han fik kvæstet det ene ben temmelig alvorligt. Med hjælp fra redningsfolk blev han hjulpet fri og kørt med ambulance til Rigshospitalet. Undersøgelsen viser at drengen selv var skyld i ulykken. The investigation shows that the boy himself was to blame for the accident. Han var sammen med sine venner ude for at fejre sin fødselsdag da de ville en tur i ”Den flyvende Kuffert“. I følge politiet prøvede drengen at kravle fra vogn til vogn. According to police, the boy tried to crawl from car to car. Det lykkedes ikke, og drengen faldt ned og og fik sit ben i klemme mellem køreskinne og hjul. It did not succeed, and the boy fell down and got his leg pinched between the track and the wheels.

Børneavisen. The children's newspaper.