×

We use cookies to help make LingQ better. By visiting the site, you agree to our cookie policy.


image

Dejlige Danmark, 18 Zoologisk have

18 Zoologisk have

København Zoo er Danmarks mest besøgte zoo. Den ligger midt i København og byder på masser af oplevelser for hele familien. Der er dyreunger året rundt og hver dag kan du opleve fodring og træning af havens dyr. Chimpanser og gorillaer klatrer rundt i træerne efter salat, bananer og andet grønt. Hver dag hele sommeren viser elefanterne hvordan de kan slæbe rundt på store træstammer. Løverne ligger bag ved en glasrude som holder folk væk fra dem. For selv om de ser søde ud er de dødsensfarlige og ville nok hellere spise en hånd end at blive klappet med den.

Dyrene lever i omgivelser som for det meste ligner deres naturlige omgivelser. De lever i et miljø hvor de kan udfolde sig frit og alligevel leve trygt. Der findes dyr som man ikke kan se ret mange andre steder. Mange af dyrene er truede på deres naturlige levesteder, og derfor samarbejder Zoo med andre zoologiske haver om avlsarbejde der skal sikre deres fremtid.

I København Zoo er der også en børnezoo. Her kan man komme tæt på dyrene, klappe dem, se en ko blive malket og ride på ponyer.

18 Zoologisk have 18 Zoological garden 18 동물원

København Zoo er Danmarks mest besøgte zoo. Den ligger midt i København og byder på masser af oplevelser for hele familien. Der er dyreunger året rundt og hver dag kan du opleve fodring og træning af havens dyr. Chimpanser og gorillaer klatrer rundt i træerne efter salat, bananer og andet grønt. Hver dag hele sommeren viser elefanterne hvordan de kan slæbe rundt på store træstammer. Løverne ligger bag ved en glasrude som holder folk væk fra dem. The lions lie behind a glass pane that keeps people away from them. For selv om de ser søde ud er de dødsensfarlige og ville nok hellere spise en hånd end at blive klappet med den. Because even though they look cute, they are deadly and would probably rather eat a hand than be patted with it.

Dyrene lever i omgivelser som for det meste ligner deres naturlige omgivelser. De lever i et miljø hvor de kan udfolde sig frit og alligevel leve trygt. They live in an environment where they can unfold freely and still live safely. Der findes dyr som man ikke kan se ret mange andre steder. There are animals that you can not see in many other places. Mange af dyrene er truede på deres naturlige levesteder, og derfor samarbejder Zoo med andre zoologiske haver om avlsarbejde der skal sikre deres fremtid.

I København Zoo er der også en børnezoo. Her kan man komme tæt på dyrene, klappe dem, se en ko blive malket og ride på ponyer.