×

We use cookies to help make LingQ better. By visiting the site, you agree to our cookie policy.


image

Dejlige Danmark, 15 Transport i København 2

15 Transport i København 2

Jeg tager oftest bussen på arbejde. Jeg cykler hvis vejret er godt. Det tager cirka et kvarter med bussen. Når man kører med bussen hver dag, kan det godt betale sig at købe et rabatkort, fordi det er billigst. Der er ofte mange mennesker med bussen, og så må jeg stå oppe hele vejen. Det er ikke rart.Lise

Jeg tager både bus og tog på arbejde. Jeg tager bussen til togstationen og så toget derfra. Jeg møder altid min veninde ved busstoppestedet, så kan vi snakke sammen hele vejen. Det er hyggeligt.

Alice

Jeg bor i København hvor jeg kan tage metroen, som nogle kalder undergrundsbanen, på arbejde. Jeg er glad for at køre med den. Metroen er den hurtigste vej gennem byen. Det er sjovt at komme igennem byen sådan dybt under jorden. Når jeg skal noget andet end på arbejde, må jeg somme tider skifte til et almindeligt tog. Man kan bruge den samme billet i bussen, i toget og i metroen.

Søren


15 Transport i København 2 15 Transporte en Copenhague 2

Jeg tager oftest bussen på arbejde. Normalmente tomo el autobús para ir al trabajo. Jeg cykler hvis vejret er godt. Voy en bicicleta si hace buen tiempo. Det tager cirka et kvarter med bussen. Når man kører med bussen hver dag, kan det godt betale sig at købe et rabatkort, fordi det er billigst. Der er ofte mange mennesker med bussen, og så må jeg stå oppe hele vejen. Det er ikke rart.Lise

Jeg tager både bus og tog på arbejde. Jeg tager bussen til togstationen og så toget derfra. Jeg møder altid min veninde ved busstoppestedet, så kan vi snakke sammen hele vejen. Det er hyggeligt.

Alice

Jeg bor i København hvor jeg kan tage metroen, som nogle kalder undergrundsbanen, på arbejde. Jeg er glad for at køre med den. Metroen er den hurtigste vej gennem byen. Det er sjovt at komme igennem byen sådan dybt under jorden. Når jeg skal noget andet end på arbejde, må jeg somme tider skifte til et almindeligt tog. Man kan bruge den samme billet i bussen, i toget og i metroen.

Søren