×

LingQ'yu daha iyi hale getirmek için çerezleri kullanıyoruz. Siteyi ziyaret ederek, bunu kabul edersiniz: çerez politikası.


image

Velkommen til NoW2, 4.5 Lytteforståelse: Elise og Ida på kafé

4.5 Lytteforståelse: Elise og Ida på kafé

Det er lørdag kveld. Elise møter ei venninne, Ida, på en koselig, liten kafé i sentrum. De drikker vin og snakker sammen.

Elise: Hei! Så hyggelig å se deg. Lenge siden sist!

Ida: Ja, ikke sant! Hyggelig å se deg også. Hvordan har du det?

Elise: Bare bra! Sara og jeg har nettopp kjøpt hus!

Ida: Å, så spennende! Hvor ligger huset?

Elise: Det ligger på Byåsen. Det er lenger fra sentrum enn leiligheten vår på Bakklandet, men jeg liker meg så godt i Bymarka. Det er fint å bo nært naturen. Da kan jeg gå lange turer med hunden vår hver helg.

Ida: Ja, enig. Hvor stort er huset?

Elise: Det er ca. 100 kvadratmeter, så det er ganske mye større enn den gamle leiligheten vår. Den er bare 60 kvadratmeter. Soverommene i det nye huset er ganske små, men stua er stor. Kjøkkenet er nytt, heldigvis, selv om huset er ganske gammelt. Det er fra 1965.

Ida: Det høres flott ut! Har dere hage også?

Elise: Ja, vi har en liten hage. Det er både plommetrær og bærbusker i hagen, så nå kan jeg lage syltetøy til høsten. Og om sommeren kan vi grille.

Ida: Jeg gleder meg til å se det nye huset! Når skal dere flytte inn?

Elise: I begynnelsen av juni. Vi skal pusse opp ett av soverommene før vi flytter inn.

Ida: Det blir spennende. Lykke til!

4.5 Lytteforståelse: Elise og Ida på kafé 4.5 Hörverstehen: Elise und Ida in einem Café 4.5 Listening comprehension: Elise and Ida in a café 4.5 Comprensión auditiva: Elise e Ida en un café https://www.ntnu.edu/web/now2/4/lytte 4.5 Понимание на слух: Элиза и Ида в кафе 4.5 Розуміння на слух: Еліза та Іда в кафе

Det er lørdag kveld. Elise møter ei venninne, Ida, på en koselig, liten kafé i sentrum. De drikker vin og snakker sammen.

**Elise**: Hei! Så hyggelig å se deg. Lenge siden sist! Long time no see!

**Ida**: Ja, ikke sant! Hyggelig å se deg også. Hvordan har du det?

**Elise**: Bare bra! Elise: Just fine! Sara og jeg har nettopp kjøpt hus!

**Ida**: Å, så spennende! Hvor ligger huset?

**Elise**: Det ligger på Byåsen. Det er lenger fra sentrum enn leiligheten vår på Bakklandet, men jeg liker meg så godt i Bymarka. Det er fint å bo nært naturen. Da kan jeg gå lange turer med hunden vår hver helg.

**Ida**: Ja, enig. Hvor stort er huset?

**Elise**: Det er ca. 100 kvadratmeter, så det er ganske mye større enn den gamle leiligheten vår. Elise: It's approx. 100 square meters, so it's quite a bit bigger than our old apartment. Den er bare 60 kvadratmeter. Soverommene i det nye huset er ganske små, men stua er stor. Kjøkkenet er nytt, heldigvis, selv om huset er ganske gammelt. Det er fra 1965.

**Ida**: Det høres flott ut! Har dere hage også?

**Elise**: Ja, vi har en liten hage. Det er både plommetrær og bærbusker i hagen, så nå kan jeg lage syltetøy til høsten. Og om sommeren kan vi grille.

**Ida**: Jeg gleder meg til å se det nye huset! Når skal dere flytte inn?

**Elise**: I begynnelsen av juni. Vi skal pusse opp ett av soverommene før vi flytter inn. We are going to renovate one of the bedrooms before we move in.

**Ida**: Det blir spennende. Ida: It will be exciting. Lykke til! Good luck!