×

LingQ'yu daha iyi hale getirmek için çerezleri kullanıyoruz. Siteyi ziyaret ederek, bunu kabul edersiniz: cookie policy.


image

Welcome to NoW in Narvik, 2D: Skistua studentby

2D: Skistua studentby

Det er torsdag ettermiddag, og klokka er ti over ett. Dai Wu og Anbo er på vei inn til Narvik. Toget stopper på Narvik stasjon. De ser på kartet. Hvor er Skistua studentby?

Dai Wu: Finner du Skistua studentby?

Anbo: Ja, her er Skistua. Det ligger øst for Narvik sentrum. Først kommer vi til et kjøpesenter. Det heter Narvik storsenter. Skal vi ta en kopp kaffe der?

D: Ja, gjerne. Jeg er litt sulten.

A: Jeg også.

Dai Wu og Anbo går til Narvik storsenter. Klokka er ti på halv to. De spiser rundstykker og drikker kaffe på en kafé der. Anbo kjøper også en brus. Etterpå går de til Skistua. De finner ikke studentbyen. De ser et skilt med HiN på. Der stopper de for å spørre noen studenter.

D: Unnskyld, vi finner ikke Skistua studentby. Kan dere hjelpe oss?

Studentene: Ja, vi kan hjelpe dere. Først må dere gå til venstre og videre oppover. Dere ser studentbyen etter 200 meter. Det er flere blå hus.

Dai Wu og Anbo takker dem. De går videre opp bakken til studentbyen.


2D: Skistua studentby https://www.ntnu.edu/nowin/2/dai

Det er torsdag ettermiddag, og klokka er ti over ett. Dai Wu og Anbo er på vei inn til Narvik. Dai Wu and Anbo are on their way to Narvik. Toget stopper på Narvik stasjon. De ser på kartet. Hvor er Skistua studentby?

**Dai Wu**: Finner du Skistua studentby? Dai Wu: Do you find Skistua student village?

**Anbo**: Ja, her er Skistua. Anbo: Yes, here is Skistua. Det ligger øst for Narvik sentrum. Først kommer vi til et kjøpesenter. Det heter Narvik storsenter. Skal vi ta en kopp kaffe der?

**D**: Ja, gjerne. Jeg er litt sulten.

**A**: Jeg også.

Dai Wu og Anbo går til Narvik storsenter. Klokka er ti på halv to. De spiser rundstykker og drikker kaffe på en kafé der. Anbo kjøper også en brus. Etterpå går de til Skistua. De finner ikke studentbyen. De ser et skilt med HiN på. They see a sign with HiN on it. Der stopper de for å spørre noen studenter.

**D**: Unnskyld, vi finner ikke Skistua studentby. Kan dere hjelpe oss?

**Studentene**: Ja, vi kan hjelpe dere. Først må dere gå til venstre og videre oppover. Dere ser studentbyen etter 200 meter. Det er flere blå hus.

Dai Wu og Anbo takker dem. De går videre opp bakken til studentbyen.