×

Używamy ciasteczek, aby ulepszyć LingQ. Odwiedzając stronę wyrażasz zgodę na nasze polityka Cookie.

Persian language online, Around the world in 13 years – Tekst do przeczytania

Persian language online, Around the world in 13 years

Początkujący 2 lekcja z Farsi do ćwiczenia czytania

Zacznij uczyć się tej lekcji już teraz

Around the world in 13years

جیسن لویس در بیست و هفت سالگی سفرش به دورِ دنیا را از لندن آغاز کرد . او در این سفر از ماشین ،اتوبوس ،کشتی و هواپیما استفاده نکرد . جیسن مسافتِ حدودِ هفتاد و پنج هزار کیلومتر را پیاده ،با دوچرخه ،قایقِ پارویی و پدالی و اسکیت پیمود . همچنین قسمتی از این مسیر را شنا کرد . در این سفر جیسن از سی و هفت کشور گذشت و با دیدار از ۹۰۰مدرسه در این کشور ها برایِ دانش آموزان صحبت کرد .

وقتی از لندن حرکت کرد ،دوستش استیوی اسمیت همراهش بود . آنها مسیر فرانسه ،اسپانیا و پرتغال را با دوچرخه پیمودند و از بندرِ لاگوس در پرتغال با قایقِ پدالی به میامی در آمریکا رفتند . این دو نفر مسافتِ ۵۶۰۰کیلومتر را در این کشور طی کردند و از آنجا با قایق به هاوایی رفتند . پس از آن ،جیسن بقیۀ مسیر را بدونِ دوستش ادامه داد .

سفرِ جیسن بسیار مشکل و پرماجرا بود و حوادثِ تلخی برایِ او اتفاق افتاد . یک بار در استرالیا یک تمساح به او حمله کرد ،امّا اتفاق بدتری هم برایِ او افتاد . در آمریکا ،یک رانندۀ خیلی پیر با ماشین به او زد و هر دو پایش شکست . بعد از این تصادف ،جیسن شش هفته در بیمارستان بستری شد ،سپس به ناچار نه ماه استراحت کرد .

جیسن پس از سیزده سال در تاریخِ ششِ اکتبر ۲۰۰۷به لندن باز گشت .

Learn languages from TV shows, movies, news, articles and more! Try LingQ for FREE