×

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη λειτουργία του LingQ. Επισκέπτοντας τον ιστότοπο, συμφωνείς στην πολιτική για τα cookies.

LingQ Mini Stories, 59 - מרי נהגה לקרוא רק ספרים מנייר – Κείμενο για ανάγνωση

LingQ Mini Stories, 59 - מרי נהגה לקרוא רק ספרים מנייר

Αρχάριοι 2 μάθημα Εβραϊκά για εξάσκηση στην ανάγνωση

Άρχισε αυτό το μάθημα τώρα

א )מרי נהגה לקרוא רק ספרים מנייר .

רוב החיים שלה ,הרעיון של ספר אלקטרוני אפילו לא היה קיים .

כל חומרי הקריאה היו מודפסים על נייר .

למרות זאת ,עכשיו יש דרכים אחרות לקרוא .

בשנים האחרונות ,יותר ויותר אנשים התחילו לקרוא ספרים במכשירים ניידים .

אנשים יכולים לקרוא בטלפונים שלהם ,בטאבלטים האלקטרוניים שלהם ,או בקוראי ספרים אלקטרונים ייעודיים כמו קינדל ,אם הם רוצים .

מרי מעדיפה את הנוחות שבקריאה במכשיר נייד ,בגלל שכך תמיד יש איתה חומר קריאה .

היא מוצאת ש ספרים אלקטרוניים שימושיים במיוחד כאשר היא מטיילת ,מאחר וזה יכול להיות לא נוח לשאת ספרים במזוודה שלה .

היא גם יכולה להזמין כל ספר שהיא רוצה ,תוך רגע ,דרך האינטרנט .

מצד שני ,בעלה ג'ורג' מעדיף להחזיק ביד שלו ספר נייר מסורתי .

הוא פשוט מוצא שזאת חווית קריאה יותר נוחה ומהנה .

ג'ורג' גם אוהב לבלות זמן בחנויות ספרים ובספריות ,רק כדי לראות איזה ספרים זמינים .

ג'ורג' נוטה לקנות ספרים ,אבל מרי רק רושמת שמות של ספרים מעניינים ,כדי שהיא תוכל להזמין את הגרסה האלקטרונית של הספר באינטרנט ולקרוא אותה במכשיר הנייד שלה .

ב )במשך שנים רבות קראתי רק ספרים מנייר .

רוב החיים שלי ,הרעיון של ספר אלקטרוני אפילו לא היה קיים .

כל חומרי הקריאה היו מודפסים על נייר .

למרות זאת ,לפני כמה שנים ,גיליתי דרכים חדשות לקרוא .

שמתי לב שיותר ויותר אנשים התחילו לקרוא ספרים במכשירים ניידים .

ראיתי אנשים קוראים בטלפונים שלהם ,בטאבלטים האלקטרוניים שלהם ,או בקוראי ספרים אלקטרונים ייעודיים כמו קינדל .

אני חייבת לומר שעכשיו אני מעדיפה את הנוחות שבקריאה במכשיר אלקטרוני ,בגלל שכך תמיד יש איתי חומרי קריאה .

מצאתי ש ספרים אלקטרוניים שימושיים במיוחד בזמן שמטיילים ,מאחר וזה יכול להיות לא נוח לשאת ספרים במזוודה שלי .

יותר מכך ,אני יכולה להזמין כל ספר שאני רוצה ,תוך רגע ,דרך האינטרנט .

מצד שני ,בעלי ג'ורג' מעדיף ספריי נייר מסורתיים .

הוא אומר שהוא מוצא שהם חווית קריאה יותר נוחה ומהנה .

הוא פשוט מיושן בעיניי .

ג'ורג' מבלה יותר מדי זמן בחנויות ספרים ובספריות ,רק כדי לראות איזה ספרים זמינים .

הוא יכול לקנות ספר בחנות לאחר דפדוף בספר .

לעומת זאת ,אני מעדיפה פשוט לכתוב את שמות הספרים המעניינים .

אחר כך אני יכולה להזמין את הגרסה האלקטרונית של הספר באינטרנט ולקרוא אותה במכשיר הנייד שלי .

הרבה יותר טוב !

הנה כמה שאלות ,אתם יכולים לנסות לענות עליהן או פשוט להקשיב לתשובות .

א )(1)רוב החיים שלה ,הרעיון של ספר אלקטרוני אפילו לא היה קיים . איזה רעיון אפילו לא היה קיים רוב החיים שלה ? הרעיון של ספר אלקטרוני אפילו לא היה קיים רוב החיים שלה .

(2)בשנים האחרונות ,יותר ויותר אנשים התחילו לקרוא ספרים במכשירים ניידים . מה יותר ויותר אנשים התחילו לעשות בשנים האחרונות ? בשנים האחרונות ,יותר ויותר אנשים התחילו לקרוא ספרים במכשירים ניידים .

(3)היא מוצאת שספרים אלקטרוניים שימושיים במיוחד כאשר היא מטיילת . מתי מרי מוצאת שספרים אלקטרוניים שימושיים במיוחד ? היא מוצאת שספרים אלקטרוניים שימושיים במיוחד כאשר היא מטיילת .

(4)היא גם יכולה להזמין כל ספר שהיא רוצה ,תוך רגע ,דרך האינטרנט . מה היא יכולה להזמין תוך רגע ? היא גם יכולה להזמין כל ספר שהיא רוצה תוך רגע .

ב )(1)מצד שני ,בעלי ג'ורג' מעדיף ספריי נייר מסורתיים . האם בעלה ג'ורג' מעדיף ספרים אלקטרוניים או ספריי נייר מסורתיים ? הוא מעדיף ספריי נייר מסורתיים .

(2)ג'ורג' מבלה יותר מדי זמן בחנויות ספרים ובספריות ,רק כדי לראות איזה ספרים זמינים . כמה זמן ג'ורג' מבלה בחנויות ספרים ובספריות ? הוא מבלה יותר מדי זמן בחנויות ספרים ובספריות .

(3)הוא יכול לקנות ספר בחנות לאחר דפדוף בספר . מתי ג'ורג' יכול לקנות ספר ? הוא יכול לקנות ספר בחנות לאחר דפדוף בספר .

(4) לעומת זאת ,אני מעדיפה פשוט לכתוב את שמות הספרים המעניינים . מה אני מעדיפה לעשות בחנויות ספרים ובספריות ? אני מעדיפה פשוט לכתוב את שמות הספרים המעניינים .

Learn languages from TV shows, movies, news, articles and more! Try LingQ for FREE