Σχετικά με το LingQ

Εκατομμύρια άτομα σ' όλο τον κόσμο μαθαίνουν γλώσσες
με τον LingQ τρόπο, απολαμβάνοντας 1000άδες ώρες μαθημάτων κατανόησης προφορικού λόγου
με απομαγνητοφωνήσεις και μαθαίνοντας από περιεχόμενο που αγαπούν.

Τι προσφέρει το LingQ

Δοκιμασίες Γλώσσας

Δοκιμασίες Γλώσσας.

Λάβε μέρος στη Δοκιμασία 90 Ημερών, στη Σκληρή Δοκιμασία 90 Ημερών ή στη Μηνιαία Δοκιμασία LingQing και άρχισε να σημειώνεις σημαντική πρόοδο στην εκμάθηση της γλώσσας-στόχου σου.

Δημιούργησε μαθήματα από περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει με το LingQ Importer

Δημιούργησε μαθήματα από περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει με το LingQ Importer.

Αυτή η επέκταση περιηγητή (browser extension) σου επιτρέπει να εισάγεις αυτόματα ιστοσελίδες, άρθρα και λεζάντες βίντεο από ιστότοπους όπως το YouTube και το Netflix στο LingQ.

Μία από τις καλύτερες βιβλιοθήκες ξένων γλωσσών στο διαδίκτυο

Μία από τις καλύτερες βιβλιοθήκες ξένων γλωσσών στο διαδίκτυο.

Επίλεξε από χιλιάδες ώρες ηχητικών αρχείων μαζί με τις αντίστοιχες απομαγνητοφωνήσεις.

Ισχυρά εργαλεία λεξιλογίου

Ισχυρά εργαλεία λεξιλογίου.

Αναζήτησε και αποθήκευσε λέξεις και φράσεις στη δική σου ιδιωτική βάση δεδομένων για μεταγενέστερη ανασκόπηση.

Σύστημα παρακολούθησης γνωστών λέξεων.

Παρακολούθησε και μέτρησε όλα όσα μαθαίνεις στο LingQ. Παρακολουθούμε ποιες λέξεις γνωρίζεις και μπορούμε να καταλάβουμε και να σου πούμε ποιες λέξεις είναι καινούργιες για σένα.

Δοκιμασίες Γλώσσας

Παγκόσμια online κοινότητα.

Λάβε μέρος σε live συνομιλίες, διόρθωσε τα γραπτά σου, πάρε βοήθεια από προσωπικούς δασκάλους, κάνε φίλους!

Η Ηγετική Ομάδα

Mark Kaufmann

CEO, συνιδρυτής
Αφεντικό, μιλάει 4 γλώσσες (και διευθετεί καταστάσεις που προκύπτουν)

Ενώ ταξίδευε σε όλο τον κόσμο ως επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ (χόκεϊ επί πάγου για τους μη Καναδούς), ο Μαρκ άρχισε να ενδιαφέρεται για την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Πήρε τις μεθόδους του Steve και σχεδίασε το LingQ για να παρουσιάσει αυτήν την εκπαιδευτική προσέγγιση στις μάζες. Συνήθως μπορεί να τον βρει κανείς να γυμνάζεται ή να αθλείται ακούγοντας LingQ μαθήματα... φορώντας το βαρύ κράνος του χόκεϊ! Ο Mark έχει φιλοξενηθεί σε άρθρα εφημερίδων και περιοδικών όπως το National Post και το Made in CA.

Steve Kaufmann

Ειδικός στις γλώσσες, Συνιδρυτής
Μιλάει 20 γλώσσες (ταξιδεύει πολύ)

Ο Steve έχει πάθος με τις γλώσσες κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της ζωής του και είναι ένας ιδιαίτερα γνωστός πολυγλωσσομαθής στο διαδίκτυο. Ο Steve είναι ο κορυφαίος LingQer πρωταθλητής και ο άνθρωπος που ουσιαστικά ανέπτυξε τη LingQ προσέγγιση. Όταν δεν μελετάει στο LingQ, μπορεί να τον βρει κανείς στο Φόρουμ, στο κανάλι του στο YouTube και στο blog του. Επίσης, του αρέσει να συμμετέχει σε συζητήσεις με αγνώστους σε οποιαδήποτε από τις 20 γλώσσες που γνωρίζει... και φυσικά να παίζει στο γήπεδο του γκολφ!

Συνεργάσου με τον Steve Kaufmann, Ειδικό στις Γλώσσες

• Πού έχει εμφανιστεί ο Steve:

• Γλώσσες που γνωρίζει καλά ο Steve:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιαπωνικά, Μανδαρινικά, Καντονέζικα, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Σουηδικά, Ουκρανικά, Κορεατικά, Τσέχικα, Περσικά και Αραβικά.
  • Θέματα που ενδιαφέρεται να συζητάει ο Steve:

Γλώσσες, τεχνολογία εκμάθησης γλωσσών, εκπαίδευση και παραγωγικότητα.
Steve Kaufmann

Συνεργασία με τον Steve

Για όλες τις συνεντεύξεις, εμφανίσεις στα ΜΜΕ, και τα ερωτήματα του Τύπου, θα πρέπει να συμπληρωθούν τα παρακάτω στοιχεία και η ομάδα του Steve θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

LingQ Privacy | LingQ Terms

© 2002-2024 LingQ Languages Ltd. All rights reserved. 200-2232 Marine Drive, West Vancouver, BC, Canada V7V 1K4