Page still down on iOS
Le_Jr 95 4729 14
Hello,

When I try to access LingQ.com on my iPhone I still get "LingQ is temporarily down for maintenance. ." I've cleared my cache, is there anything else I can do to get access? If it helps any I'm on an Android tablet now.

Thanks
May 2014
  • Administrator
    mark 33310 3879 2042
    @Le_Jr - That sounds like it must be a caching problem still. Chrome can be very sticky with regards to the cache.
    May 2014
  • Le_Jr 95 4729 14
    @Mark- It is working on Chrome, but not on Safari
    May 2014
  • Administrator
    mark 33310 3879 2042
    Ahh..sorry. I saw you were on an Android tablet and missed that you had tried on your iPhone. I think that cached page will show if you tried to access the site while we were down on that device. I assume you must have done this on your iPhone. You need to somehow refresh or clear your cache to reload the page again. What happens when you visit another page on LingQ, for example by clicking on the link to this thread in the forum notification?
    May 2014
  • Moderator
    ColinJohnstonov 51559 7603 179
    @ mark

    This happens on both my iPad and my iPhone every time the website goes down for maintenance. It is only for the forum, and none of the rest of the website, as far as I can tell. It usually lasts week or two. I am pretty sure I didn't visit the website on my phone last night during the down time, but I am still being sent to the maintenance page. I just cleared all of the data saved by Safari on my iPad and it makes no difference.

    I can get to individual threads through the notifications that I have gotten when people gave me roses. It is only the main forum page that is the problem.
    May 2014
  • Le_Jr 95 4729 14
    @Mark- I cleared my cache and refreshed and nothing has happened. When I tried accessing other pages on LingQ, it would require me to log in, and then gives me the "LingQ.com is currently down making improvements"
    May 2014
  • Administrator
    mark 33310 3879 2042
    @ColinJohnstone, Le_Jr - That seems very strange. I can access all pages on the site through my iPhone. It must be a caching issue. Please try clearing your cache again - From the Home screen, choose Settings > Safari. Tap Clear Cache. Otherwise, try to access the site using Private browsing. This might not use the existing cache. Tap to open a new browser window and tap Private.
    May 2014
  • Le_Jr 95 4729 14
    @Mark- Thanks that worked; it also works on the normal browsing as well.

    Thanks for the help
    May 2014
  • Moderator
    ColinJohnstonov 51559 7603 179
    @ mark

    This is exactly what I did previously on the iPad, but it had no effect. I just did it on the iPhone and can now visit the forum properly. However, I can also visit the forum properly on the iPad now, but I couldn't do it earlier, even though I have not cleared the cache again since the last attempt. Strange.
    May 2014