New lessons not showing in lesson feed

william.james us United States

Seems to be a recurring issue with LingQ. I feel like we had this issue a few weeks/months ago, but my new lessons are not showing up under My Lessons. I've sorted by Newly Imported and Newly Accessed and I don't see them. They do show up at the top right corner where it lists the lasts 5 accessed lessons. Please help! Thanks.

November 03 at 14:36
  • Administrator
    zoran rs Serbia

    Sorry to hear that. Are you referring to your imported lessons? You can't find them on the My Lessons tab after importing?

    November 03 at 21:35
    • william.james us United States

      Yes, exactly.

      November 03 at 21:37
  • ivargas ar Argentina

    I've had the same problem for weeks or months, LingQ should work hard on this problem.

    November 04 at 07:54
  • alieser tr Turkey

    Exact same problem for some time now, can't find a solution.

    November 04 at 14:25
  • marcossfernandes br Brazil

    I have had the same problem importing a leson on sunday...

    November 05 at 00:11
  • Administrator
    zoran rs Serbia

    Thanks everyone. I'll report this to our development team and we will investigate it further.

    November 05 at 19:45
    • smallpockets us United States

      Hey-- I just signed up for Lingq, and I'm very excited about the program, but I can't find lists I imported in the My Lessons tab either-- which is extremely discouraging because this is the key reason I signed up for this program-- please let me know how I can fix this!

      November 05 at 20:51
  • Administrator
    mark ca Canada

    Sorry about all this. We use caching to try and speed up the loading of the pages in the Library but, this means sometimes new information isn't shown. Anyway, we think we have resolved the issues now. Please take a look and let us know if you still have issues. It may take 20 to 30 seconds for changes to be recognized so if there's an issue, wait 20 seconds and refesh/reload, especially initially if you have lessons that were not showing up.

    November 06 at 16:53
    • smallpockets us United States

      Thank you! Looks like it's working now.

      Question: would you happen to know how long it might take for the audio to an anime episode to show up? I watched a Lingq tutorial where they said you could take transcirpts and audio from animelon.com to create lessons-- I successfully imported the transcript but have yet to see the audio show up. Perhaps I'm doing it wrong?

      November 06 at 18:48
      • Administrator
        ericrobertz ca Canada

        Hi,

        Where did you import the anime from? If you import from www.animelon.com , the audio isn't always imported (this is out of LingQ's control unfortunately).

        Example - LingQ imports Shirokuma Cafe's transcript but almost always does not import the audio.

        LingQ imports both audio and the transcript from Usagi Drop.

        If you are importing anime from www.anisub.tv - both the audio and transcript should be imported, I haven't come across a series where the audio isn't imported. I find that the audio imports within a few minutes or so. Sometimes a little longer.

        If you import anime from YouTube, you must have "cc" enabled. LingQ will import the closed captions but not always the audio from YouTube.

        November 06 at 21:32
        • smallpockets us United States

          Wow-- That's extremely helpful-- thank you!

          November 06 at 23:19
    • william.james us United States

      Yes, it's fixed. Thanks!

      November 06 at 22:13
    • ivargas ar Argentina

      Mark, look at this lesson.

      It only imported the first part yet, I imported sort of yesterday, and until now the others parts didn't show up.

      November 07 at 21:52
      • Administrator
        zoran rs Serbia

        @ivargas That's a different issue about which I discussed with you on different thread and told you that we are looking into that problem. Unfortunately we have that problem with Google blocking us sometimes, causing audio and other parts for longer videos not to be imported properly. We hope it's a temporary again and that it will be back working normally soon.

        In the meantime we are still looking for possible solutions but I will let you know when I hear back from our team.

        November 07 at 23:55
        • ivargas ar Argentina

          I thought it was the same problem. That's ok then

          November 08 at 01:02