steve-kaufmann-10-secrets

I speak 20 languages

was successfully added to your cart.

Cart

Waarom ik iedereen aanraad om LingQ te gebruiken

Voor velen is het misschien een stomme vraag, maar voor sommigen helemaal niet. Maar ja, laten we er nu even over spreken.
Stel je voor dat je een taal moet leren voor je werk. Het grootste probleem is meestal het ontbreken van motivatie. Ik ken genoeg mensen die wel een taal zouden willen kunnen spreken, maar al het werk er niet voor over hebben. Zo ga je er natuurlijk niet komen.
Zelfs als je al het werk er voor over hebt, betekent dit nog niet dat het je zal lukken. Er zijn genoeg mensen die al jaren lang een bepaalde taal aan het leren zijn, en zich nog altijd niet vloeiend kunnen uitdrukken. Dat is een zeer spijtige zaak.
Door LingQ te gebruiken zal je niet alleen meer genieten van het leerproces, maar ook meer leren. Het is ongelooflijk belangrijk om veel naar een taal te luisteren. Bij LingQ is dat zo goed als de belangrijkste activiteit. In andere cursussen wordt dit zeer erg onderschat.
Dus iedereen die gemotiveerd is om een taal te leren moet niet bij de pakken blijven zitten. Probeer LingQ eens uit en je ervaringen zullen voor zich spreken.

2 Comments

  • SanneT
    December 19, 2009 at 10:15 am

    Thanks to the wonders of Google Translate I was able to read your post. I totally agree that LingQ is a marvellous resource for learners at whatever stage they are.

  • Vincent D
    December 20, 2009 at 3:24 pm

    Thank you very much for your comment! I hope you enjoy my posts, even though they are written in Dutch.

Leave a Reply