lingq is een commerciële website

Als antwoord op het recent artikel van Steve zou ik dit graag ook even in het Nederlands willen behandelen. Dit gaat voort op enkele videos van Steve, nl. in het Frans en Engels.
LingQ is een commerciële website. Het is nogal logisch dat je betaalt voor een service die je ter beschikking hebt. Andere mensen zorgen ervoor dat de service beschikbaar is, dus is het redelijk logisch om hen daarvoor te vergoeden. Er zijn weliswaar enkele websites die hun services gratis aanbieden, maar dat neemt niet weg dat de mensen die de service aanbieden er toch voor betaald moeten worden. In het geval van Google betalen de adverteerders.
Surfen is en blijft aangenamer als er geen advertenties zijn. Daarom wil Steve er dus ook geen plaatsen op zijn website. Het is trouwens veel beter om de mensen die de service de moeite vinden, een klein bedrag te laten betalen. Dat is de huidige situatie dus.
Als je er nog meer informatie over wil raad ik je ten zeerste aan om Steve’s video’s even te gaan bekijken, tenminste als je Frans of Engels begrijpt.

Get language learning posts straight to your inbox!

We will not share your data with third parties and you will only receive newsletters from LingQ.

One thought on “LingQ is een commerciële website

  1. Steve Kaufmann

    I imported this Dutch content into my German slot at LingQ. Thanks Vincent. One day we will have Dutch at LingQ and then I will really study Dutch.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *