Go to page: « 1 … 1 2 3 4 5 6 7
Pas mane žodynėlyje, kur yra "Laukia peržiūros" nebesislenka datos. Sustojo ant balandžio 12-a. O šiandien jau 14-a.
Vakar dar laukiau, gal savaime pasikeis, bet šiandien irgi tas pats: tik balandžio 12-a. Gal galėčiau sulaukti pagalbos.
Ir dar: atsiranda dešinėje viršuje, kur mokymosi resursai, raudonas ženkliukas su skaičiuku. Ką jis reiškia?
O gal žinai, ką reiškia tas raudonas ženkliukas su skaičiuku?
Ar taip ir turi būti? Taip ir kitiems yra?
Aš tikėjausi, kad info iš mobilaus ir kompo yra sinchronizuojama.
Ir aplamai čia, kompiuteryje nerandu kaip pasidaryti grojaraščius, uždėjus juodą taškelį, kur yra "grojaraštis", atidaro tuščią langą.
Kaip kompe susikurti grojaraščius? Ar čia mano kompas "savo gyvenimą gyvena"?
Kai atidarai pamoką, matosi du langai. Dešiniajame lange, toj eilutėj, kur grotuvėlis yra dar: Nauji žodžiai, LingQ'ai,Detalės. O toliau: Mokymosi resursai. Ant jo dar trys žali paveikslėlia yra. Va tas visas langelis man neaiškus.
Find additional Lesson Resources including videos, full text translations, notes, exercises, script conversions for Asian languages and relevant threads from the forum.
You will see red indicators when resources exist. The resource indicators are separated into videos, translations and everything else on the resources button.
Klausimas, kaip pasikviesti draugų? Čia vienas kitą kviečiasi ar kaip? :) Ačiū už informaciją !
Gal kas galit patarti, kokių reik norėt parametrų iš tel., kad gerai veiktų būtent LingQ programėlė?
Dabar turiu HTC su Android'ais.
Ačiū iš anksto. :-)
Go to page: « 1 … 1 2 3 4 5 6 7
To comment login or sign up for a free account