LingQ Forum

It looks like you are using an old version of Internet Explorer (IE6). We do our best to support IE6, but the site will work much better if you use a more up to date browser. We strongly recommend you upgrade to:

Go to page: « 1 1 2 3 4 5 6 7

sveiki, gal kas galite pasakyti kodel atsidarius pamoka nerodo desinio lango ir neleidzia zymeti nezinomu zodziu? galiu tik atsispauzdinti ir parsisiusti audio.
paspausk virsuj toki pliusiuka kad atidarytu ta langa
sveiki, užsisakiau plana basic, bet planas taip ir liko free... Parašiau į suportą, bet tikriausiai man atsakys tik pirmadienį... Ar įmanoma pagreitinti šitą procesą?
Alex dabar yra ant laido tai turėtų atrašyti.
viską sutvarkė :) Bėje, tik dabar pamačiau Gintaro nuolaidas... Kitą kartą butinai pasinaudosiu :)
Laba diena

Pas mane žodynėlyje, kur yra "Laukia peržiūros" nebesislenka datos. Sustojo ant balandžio 12-a. O šiandien jau 14-a.
Vakar dar laukiau, gal savaime pasikeis, bet šiandien irgi tas pats: tik balandžio 12-a. Gal galėčiau sulaukti pagalbos.

Ir dar: atsiranda dešinėje viršuje, kur mokymosi resursai, raudonas ženkliukas su skaičiuku. Ką jis reiškia?
Aurelija, ir pas mane tas pats. Penktadienį, (12d) ten buvo kažkokie serverio profilaktiniai darbai, ir nuo tada negaunu laiško į paštą, kur siūlo pasikartot žodžius :) Matyt kažko pridarė :)
AČIŪ, Kaktusiuk. Vadinas ne pas mane problemos. Susitvarkys savaime. Aš irgi negaunu į paštą laiškų, kur siūlo pasikartot žodžius. Jau maniau, kad netyčia atsisakymą paspaudžiau, nors ir labai save kontroliuoju, kad ko neprisidirbčiau.
O gal žinai, ką reiškia tas raudonas ženkliukas su skaičiuku?
sveiki, gal kas galite pasakyti kodel atsidarius pamoka nerodo desinio lango ir neleidzia zymeti nezinomu zodziu? galiu tik atsispauzdinti ir parsisiusti audio. Viršuje nėra jokio pliusiuko langui atidaryti.
Ruta85, ne pliusiuko ieškok, o tokio juodo taško viršutiname dešiniame grotuvėlio kampe. Man irgi taip buvo. Atsidarys linkinimas.
Susikūriau mobiliam telefone 4 grojaraščius, susidėjau į juos skirtingas pamokas, labai patogiai klausiausi, tačiau prisėdusi namie prie kompo supratau, kad jų į kompą neperkelia.
Ar taip ir turi būti? Taip ir kitiems yra?
Aš tikėjausi, kad info iš mobilaus ir kompo yra sinchronizuojama.

Ir aplamai čia, kompiuteryje nerandu kaip pasidaryti grojaraščius, uždėjus juodą taškelį, kur yra "grojaraštis", atidaro tuščią langą.
Kaip kompe susikurti grojaraščius? Ar čia mano kompas "savo gyvenimą gyvena"?
Aurelija, nesupratau, kur tie mokymosi resursai, ir kur tas skaičiukas? :)
Ech gaila negalima foto čia įkelt... Padaryčiau print Scryna. Atleiskit jau man žioplai "pensininkei", ale sumaniau į galą amžiaus kalbos mokytis....
Kai atidarai pamoką, matosi du langai. Dešiniajame lange, toj eilutėj, kur grotuvėlis yra dar: Nauji žodžiai, LingQ'ai,Detalės. O toliau: Mokymosi resursai. Ant jo dar trys žali paveikslėlia yra. Va tas visas langelis man neaiškus.
Na tai jei ten yra koks skaičius raudonas, spaudi ir pamatai kas prie ko :) Tiesiog jei yra tie raudoni skaičiai, reiškia yra papildomų resursų iš tos pamokos - ten gali būti koks nors video, arba jei forume buvo aptariama ta pamoka, taip pat bus galima iškart patekti į tą forumo temą. Na kažkaip taip :)

Find additional Lesson Resources including videos, full text translations, notes, exercises, script conversions for Asian languages and relevant threads from the forum.
You will see red indicators when resources exist. The resource indicators are separated into videos, translations and everything else on the resources button.
Labai AČIŪ, Kaktusėli. Va dar ir anglišką tekstą gavau išsiverst. Būsiu protingesnė jau.
Oi Aurelija, nejuokink, tas kaktusėlis man taip juokingai skamba :)
Aurelija kai as atsidarau pamoka tai man nerodo desinio lango ir grotuvo. Matau tik teksta ir galiu atsispauzdinti ir parsisiusti garso faila o zymeti zodziu ar perklausyti neleidzia. Bandziau is naujo registruotis bet taspats.
@ruta85 atsakiau tau profilyje
Sveiki,

Klausimas, kaip pasikviesti draugų? Čia vienas kitą kviečiasi ar kaip? :) Ačiū už informaciją !
@Sniegiukas20 nuejus i zmogaus profili po nuotrauka paspausk "Sekti"
Esu į mob.tel. parsisiuntusi LingQ programėlę, labai patogu mokytis, tačiau savo išmanųjį telefoną noriu keisti, kvailioja, taisyt brangu.
Gal kas galit patarti, kokių reik norėt parametrų iš tel., kad gerai veiktų būtent LingQ programėlė?
Dabar turiu HTC su Android'ais.
Ačiū iš anksto. :-)

Go to page: « 1 1 2 3 4 5 6 7

To comment login or sign up for a free account